Bungkan Lotus

Itämainen wellness- hoitola

Bungkan Lotus | Itämaista hierontaa

Palvelut

Päähieronta & niskahieronta

Rauhoittavassa päähieronnassa käytetään lempeää hierontatekniikkaa. Jännitystä lievitetään akupisteitä painelemalla. Rentouttavaa hierontaa täydentää eteerinen ja aromaattinen öljy – se auttaa rentoutumaan tai virkistää sopivasti.

Päähieronta & niskahieronta

Päähieronta & kasvohieronta

Valitse thaihierontaan perustuva itämainen pää- ja kasvohieronta kun haluat rentoutusta – tai energisoivaa virkistystä. Hieronta-alueen akupisteiden käsittely poistaa jännitystä ja kiihdyttää verenkiertoa. Mainio myös stressin lievitykseen. Hierontaa voidaan tehostaa myös rentouttavalla tai virkistävällä eteerisellä öljyllä.

Päähieronta & kasvohieronta

Jalkahieronta

Aluksi jalkojesi iho puhdistetaan ja kuoritaan, sen jälkeen jalkaterän nk. heijastealueita painelemalla saat ihanan tunteen koko keholle – ei vain jalkoihin.

Jalkahieronta

Thaimaalainen hieronta

Perinteisessä thaimaalaisessa hieronnassa on tavallista öljyhierontaa voimakkaampi ote, mutta se voidaan tehdä myös hellästi.

Kevyemmässä hieronnassa vaikutus on rauhoittava ja rentouttava. Thaimaalaisessa hieronnassa ei yleensä käytetä öljyä, mutta tämän hieronnan voit pyytää myös öljyhierontana. Painelutekniikkan voimaa säätelemällä vaikutetaan hieronnan energisoivaan vaikutukseen.

Syvähieronnan lisäksi hoidossa tehdään myös erilaisia venytyksiä – lihasten ohella venytykset rentouttavat myös niveliä.

Thaimaalainen hieronta

Aromahieronta

Rauhoittava ja rentouttava aromaattinen öljyhieronta! Valitse mieleisesi tuoksuvaihtoehto eteeristen öljyjen erikoissekoituksista. Hieroja vuorottelee akupainantatekniikkan ja rauhallisten, pitkien hierontaotteiden välillä – näin varmistetaan, että eteeriset öljyt imeytyvät ihoon mahdollisimman hyvin.

Aromahieronta

Thaimaalainen yrttihieronta

Yrttihierontahoidossa perinteistä thaihierontaa tehostetaan painelemalla ihoa höyryssä lämmitetyillä yrttinyyteillä (Look Pra Kop). Puuvillaiseen hierontakääreeseen laitetaan useiden eri yrttien sekoituksia. Aromaattiset yrtit hellivät aistejasi, virkistävät fiilistä ja nostavat energiatasoa.

Thaimaalainen yrttihieronta

Hieronnat odottavalle tai synnyttäneelle äidille

Tämä hieronta lievittää erilaisia jännitystiloja. Anna aikaa itsellesi, anna kehosi ja mielesi rentoutua.

Hieronnat odottavalle tai synnyttäneelle äidille